Søte ting å gjøre for kjæresten din

Hvis du vil se romantisk ut og være fantastisk til kjæresten din, må du gjøre disse tingene for henne.
Og dette er hva jeg skal snakke med deg om, søte ting du må gjøre for kjæresten din for ikke bare å godta deg og føle deg bra om deg, men å aldri tvile deg igjen og aldri ha en annen tenkt på dine følelser og måten du føler om henne.

Den første søte tingen å gjøre for kjæresten din er å sende henne en søt tekstmelding fra tid til annen.
Jeg er sikker på at du allerede vet om denne, men dessverre overstyrer de fleste gutta det!
Det virkelige problemet med denne søte tingen er ikke at gutta forsømmer det, men de overdriver det, faktisk gjør de det for mange ganger!

Som er forferdelig!

Så, her er hva du trenger å gjøre:
Når du føler deg mest romantiske, send kjæresten din en søt tekstmelding der du forteller henne hvor mye du savner henne og hvor mye du vil være med henne akkurat nå.
Hun vil føle seg fantastisk, og viktigst av alt, vil hun forstå at du alltid tenker på henne og at du gjør alt i din makt til å være med henne og å være en god kjæreste.

Den andre søte tingen å gjøre for kjæresten din, lover henne.

Og her mener jeg ikke å komplimentere henne, ikke på en romantisk måte, det jeg snakker om er ren ros!
For eksempel er kjæresten min en veldig sjenerøs person, hvis jeg spør henne om hjelp, ville hun ikke gå før hun har gjort alt i sine krefter for å hjelpe meg, hun presser seg alltid for å gjøre ting bra i forholdet vårt, og det er derfor når jeg har muligheten, berømmer hun henne om det, forteller jeg henne hvor mye jeg liker det og hvor mye det betyr for forholdet vårt.

Det jeg vil si her er at du aldri skal prise kjæresten din for noe romantisk, ikke fortelle henne for eksempel «du er den vakreste personen i verden» og anser det ros!

Det er klart at det er et kompliment, og det er ment for å rote henne, det jeg snakker om, er å rose henne, for eksempel hvis hun vet hvordan man skal kjøre, rose henne på det, hvis hun vet hvordan man lager eplepai, ros henne på det, hun vil føle seg fantastisk.

Den tredje søte tingen å gjøre for kjæresten din er å fortelle henne hemmeligheter om deg.

Kjæresten min beklager alltid at jeg er for hemmelig, jeg involverer henne aldri i ting i mitt profesjonelle og personlige liv, relatert til vennene mine og hva som skjer i livet, og selv om jeg finner det vanskelig å være enig med henne, tror jeg hun har rett, hun ønsker å være involvert i alt jeg gjør, og kjæresten din vil sannsynligvis ønske seg det samme også!

Så når du møter kjæresten din, hold hendene hennes og fortell henne at du vil dele med henne en hemmelighet om deg, så fortell henne om en frykt du har, om en hendelse som skjedde tidligere, om noe du ville liker å oppnå i fremtiden etc.

Men gjør det ikke dramatisk, ikke fortell henne hvordan valpen din druknet da du var ung eller noe som dette, prøv å gjøre ting litt interessant, med andre ord, ikke se etter sympati fra henne, ikke fortell henne ting der hun skal si: «oh! Dårlig ting! «Nei!

Neste søte ting å gjøre for kjæresten din er mat!

Med mat mener jeg ikke å ta henne til en fancy restaurant, dette er ubrukelig, det jeg mener er å forberede noe til henne med egne hender og invitere henne til å spise det med deg.

Det kan være den verste pastaen i verden, men når hun er med deg og du nyter det og har litt latter om å ha for mye ost eller for lite ost, da vil kjæresten din begynne å elske deg mer og føle deg fantastisk om deg.
Ja, dette er noen av de beste søte ting å gjøre for kjæresten din, hvis du har andre, vennligst legg dem i kommentarseksjonen nedenfor, vil jeg gjerne inkludere dem i dette innlegget.