Gjør din Ex Call-La meg lære deg hvordan

Hei,
Er det noen ord du kan bruke til å få din Ex å ringe deg tilbake etter flere forsøk?

Det kan være litt vanskelig å tro, men det er ord som nesten vil sette en magic spell og få din Ex til å føle at de må ringe deg tilbake akkurat da. Er dette kult eller hva?

Jeg vil dele dette med deg fordi dette er et av de beste spørsmålene jeg får hele tiden fra så mange abonnenter som deg som prøver å reparere forholdet deres og få ting rett med deres eks. Så jeg vil gjerne svare på spørsmålet ditt, «Hvordan får jeg min Ex til å returnere min» Tekst, IM eller Telefonsamtale? »

Nå må jeg advare deg først! I Magic of Making Up legger vi ut en total komplett strategi. Når du bruker denne strategien alene, uten en mye trengende overordnet plan, kan du rive forholdet ditt mer enn hvis din eks måtte aldri returnere anropet ditt i det hele tatt. Her er hva som ikke skal si!

Nå før vi kommer inn i de faktiske ordene, la oss gå over hvilken melding nesten aldri fungerer og mye verre enn det, setter deg i verste av en psykososiale posisjon. Det er 2 kategorier disse kan definitivt falle inn i:

En desperat plead: Det er her meldingen høres ut som Gavin, jeg ber om deg, vær så snill, vennligst ring meg. Dette er som tredje gang jeg har ringt deg. Jeg må til å snakke med deg akkurat nå

Her er en annen, skylden til en nødsituasjon Amber, dette er ganske av en nødsituasjon. Du må ringe til meg
så snart du får meldingen min. Du kan nå sannsynligvis se hva som er galt med begge disse tilnærmingene, ikke sant? Så, jeg kommer ikke til å fortsette med det.

Nå til din fordel bør du bruke nysgjerrighet og selvtillit.

De mest to kraftige kreftene i menneskehjernen er selvsagt og du har det til nysgjerrighet.

Her er den største sekret av dem alle!

Når du kombinerer begge disse, har du en oppskrift som vil fungere som en magic pill .

Så nå kan vi se på hva du kan si som fungerer nesten nesten hver eneste gang.

Du bør sette dette i den mest vennligste tonen:

Hi Gavin! Det er Amber! Jeg ville fortelle deg at jeg setter pris på hva du har gjort for meg. Ring meg fordi jeg vil gjerne takke deg personlig i stedet for på telefonen

Ser du hvordan det bruker både nysgjerrighet og selvinteresse? Travis vil ikke være i stand til å motstå! Hva gjorde jeg? Hva setter hun pris på? Han vil tenke og han føler seg bra fordi det er en positiv melding.

Nå, før du ringer, må du gjøre «Oppsett» som prøver å finne ut hva han / hun gjorde som du så setter pris på.

Det kan være noe av det minste av ting, men må være innenfor grunn. Du vet hva jeg mener? Sikker på at du gjør det, men husk nå og enda viktigere

Andre advarsel!

Vennligst ha en underliggende strategi å bruke som vi legger ut i Magic Of Making Up System. Som er før du ringer. Hvis du skulle bruke denne teknikken uten underliggende strategi og de ringer deg tilbake, kan du bare gjøre mer skade enn godt hvis du ikke prøver å håndtere denne metoden riktig. Greit?

Nå hva jeg prøver å si er, hva du gjør før, under og etter at du får dem til å returnere samtalen, er viktigere enn å få dem til å returnere anropet ditt i det hele tatt. Gjør dette fornuftig for deg nå?

Husk nå, du må ha en plan!