Hvorfor jeg virkelig liker videochatt

Jeg har lest mange artikler fra enkeltpersoner som sier hvorfor de hater videochatting. Det ser ut som om mange av disse forfatterne mener at videosamtaler er plagsomme pluss at de aldri får lydråd gjennom hele samtalen. Folk ser ut til å bli for nervøse for bildet, tror at de må forbli konsentrert mot den personen de ringer for hele varigheten av telefonsamtalen osv. Hvorfor oppstyret på video chatter hvis dette sies å være vår mest ettertatte fremtid tech.

Det virker som om folk lager en større mengde videosamtaler i forhold til hva de burde være. Videosamtaler er hva TV-apparatet vil radiere. Videosamtaler gir følelser til samtaler. Etter at jeg lager et videosamtale med min venn, stirrer jeg ikke inn i min venns øyne hele hele samtalen, og at jeg pricierer disse til. Vi ser på hverandre, han / hun viser meg noe i rommet sitt (for det meste) de kan senere surfe på nettet mens jeg utfører det samme, så vi fortsetter å snakke. Det tjener bare å inkludere bilder for en lydsamtale. Ingen forventer at du definitivt stirrer i øynene til noen du snakker med i materiell eksistens hele hele samtalen. Det kan være skummelt.

Telefonsamtaler er kjempebra for samtale, men video legger til mer følelser og mye mer følelser, og jo mer videochatt jo større er tingenes ekstra følelser du mottar når du er i stand til å begynne å se personen du snakker med. Når personen er en kompis, er det ikke noe krav til kløhet, sitter du bare lavere og snakkes. Som med den fysiske verden, bryr de seg ikke alltid bildet ditt, og du bryr deg ikke alltid hvordan de ser ut. Hvorfor hvis det er oppstyr da?

Hvorvidt samtalen er ved å bruke en ektefelle, hvorfor skulle det være klosset, burde du ikke søke i personen du har følelser for? Å se individet burde få deg til å bli mer opphisset som om du merker dem fysisk.

Videochats er kjempebra. Mennesker skje å bli ansett for å være visuelt stimulert, og videosamtaler øker følelsene til samtaler, de er nærmeste mot følelsen av å virkelig bruke personen du snakker med. Personer som tror videosamtaler er ikke en del av det menneskelige instinktet, snakker som de som trodde tv-apparater der det var en kjepp eller tenkte ingen ville ha datamaskiner i sitt hjem.

Videosamtaler ville være utviklingen av synkron kommunikasjon på nettet. Det har vært mange som sier at forbrukerne foretrekker asynkron kommunikasjon, men frem til dagen folk slutter å snakke med hverandre i person, synkron kommunikasjon offline og online vil forbli. (Også jeg er ikke sikker i forhold til deg, men jeg hater avventer svar) Asynkron kommunikasjon vil i hvert fall videre bli til salgs og eksistere sammen med synkron kommunikasjon, men jeg pricierer å dominere synkron kommunikasjon i nær fremtid.

Også er ikke noe aller første gang samtalen vanskelig. Første datoer er vanligvis ubehagelige, første samtaler er også osv. Hvis folk hevdet at mange videochattapper har underkomponent videokvalitet eller lags innenfor det virke, kan det være et uendelig mer tiltalende argument. Men skremmende at videosamtaler er ikke menneskelig instinkt er latterlig fordi mennesker har konstant trodde det som individer trodde ikke var deres menneskelige instinkt før.