Massasje: Hvordan denne sensuelle kunsten kan føre til større intimitet

En av de vanligste klagerne parene uttrykker er hvor vanskelig det er for dem å ta tid for intimitet og sex.

Arbeid, næringsliv, barn, utvidet familie, økonomisk press, etc., er blant de store ansvarene parene må klare i sine liv.

Dessverre er det et overraskende faktum at mange par legger romantikk og fysisk intimitet på bakbrenneren, mens de håndterer alle kravene deres hektiske tidsplaner påfører dem.

Imidlertid er intimitet, som mest definitivt inkluderer sex, avgjørende for helsen til ditt forhold. Dette er en av hovedgrunnene til at denne bloggen fokuserer ganske mye oppmerksomhet på å gi informasjon elskere kan bruke til å opprettholde, og til og med øke, intimitet.

Intimitet er så viktig fordi det er livsblod i våre relasjoner.

The Godsend av massasje terapi

 

Nylig skrev jeg et innlegg med romantiske, men rimelige dato natt ideer. Som svar på det innlegget gjorde en av mine skarpe lesere, Nicole P., en utmerket anbefaling. Hun anbefalte par opplever en type massasje kalt refleksologi.

Nicole, ikke bare anbefalte par, får massasje, men også at de lærer noen av teknikkene som skal brukes på hverandre.

Ærlig, hva en veldig kreativ og romantisk ide! Selvfølgelig er refleksologi bare en av mange forskjellige typer massasjer tilgjengelig. Massasje gir mange fordeler, blant annet:

stress lettelse
humørforbedring
forbedret blodsirkulasjon
smertelindring
enkel spenning

Å planlegge en par massasje økt er også en fantastisk måte for deg og din partner å tilbringe en kveld sammen mens du begge blir bortskjemt.

Ikke bare det, men mange spa tilbyr kurs som du kan ta sammen, slik at du kan lære teknikker til bruk hjemme.

Lærmassasje teknikker vil være en gave til dere begge. En som vil bokstavelig talt fortsette å gi!

For mer hjelp

 

Til slutt, vær så snill å ofre intimitet og sex i forholdet ditt på grunn av presset av det voksne livet. Det er altfor viktig.

Faktisk har en av mine favorittforfattere, Michael Webb, skrevet en flott sexbok spesielt for par som skal brukes for å holde spenningen levende i soverommet. Jeg anbefaler det.

Og takk igjen, Nicole, for den fantastiske tips!

Har du tips, strategier eller ideer som andre travle par kan bruke for å holde romantikken levende i sine relasjoner? Vennligst del dine tanker ved å kommentere nedenfor.