Blind Date vs Internet Date

Din venn har bestemt deg for at du trenger hjelp med ditt sosiale liv, så hun setter deg opp med en blind date … en venn til en venn av en venn. Du, dumt, aksepterer. Nå er du det. Det er mindre enn en time siden du ble introdusert. Du sitter i en thailandsk restaurant, og du hater thailandsk mat. Hovedretten er ennå ikke blitt servert. Hans idé om opplyst samtale er hvem som skal være i de siste fire … du er ikke i sport. Han kjenner den ukentlige TV-oversikten ordentlig ….

Du har ikke satt deg gjennom en film i måneder fordi du driver maraton og frivillig på den lokale matbanken.

Han sier, «Frivillig arbeid er sløsing med tid fordi du ikke kan hjelpe» disse menneskene «uansett.» Du ser på klokken din; se at det bare har vært 10 minutter siden du sist så på det siste gang og lurer på hvor lenge det er før du kan gracefully fjerne deg selv fra situasjonen. Vært der?

Forestill deg nå en date med noen du møtte gjennom internett dating og har vært chatting online med og utveksling av e-post med for en stund. Først trenger du ikke å bli introdusert.

Du kjenner allerede denne mannen.

Du sitter på en italiensk restaurant som nyter et herlig måltid fordi du begge vet at den andre favoritt er italiensk.

Samtalen strømmer lett når du diskuterer felles interesser. Han driver maraton og elsker historie akkurat som du gjør. Du diskuterer gjerne det frivillige arbeidet som hver av dere er involvert i. Du ser på klokken din og oppdager at det er sent … veldig sent … hvor har tiden gått.
Det er en stor forskjell mellom en velsignet venn «sette deg opp» og velge en mann for deg selv som deler dine interesser og smaker, er det ikke? Nå, hvilken vil du helst ha?