En gjennomgang av «Fem Nøkler til å bygge Relasjoner Online»

Hvis du er utøver av bedriftsnettverk, vet du at du bare kan koble med så mange mennesker på hver hendelse. Men hva om du hadde muligheten til å koble til 20 nye potensielle kunder hver dag? Hva med 50 eller 100? Med spredning av onlineportaler som Ryze, Ecademy og Linked In, har du nå muligheten til å knytte sammen med flere potensielle kunder enn du noen gang drømte!? I deres e-bok,? De fem tastene til å bygge relasjoner online ?, David Teten , Donna Fisher og Scott Allen utforske det store forretningspotensialet i nettsamfunn og nettverk.?

Alle tre forfatterne er fremtredende og ettertraktede høyttalere som har oppnådd bemerkelsesverdig suksess i det elektroniske miljøet.?

David Teten er administrerende direktør for et uavhengig forskningsfirma kalt Nitron Advisors og snakker regelmessig for publikum på Yale, Wharton og Columbia Business School.?

Donna Fisher er en sertifisert talepersonell og forfatteren av den svært populære? Networking For Dummies ?. Scott Allen regnes som den ledende ekspert på å bygge kvalitetsrelasjoner online og er entreprenørens guide på about.com, et nettsted med mange interessebaserte forum. For fullt utbytte av «Five Keys ?, må du ha minst en nominell forståelse av internettteknologi.?

Det er lite eller ingen teknisk råd om hvordan du oppretter og vedlikeholder et nettsted, konfigurerer utseendet til en blogg eller noen av de andre aktivitetene som foreslås for å skape en sterk tilstedeværelse på Internett.? Men hvis du selv har den minste bit av teknisk kunnskapsrike og en grunnleggende forståelse av å bygge forretningsforbindelser, kan du bruke denne publikasjonen til å skape en selvopprettslig forretningsutvikling? Maskin. De fem nøkkene til å bygge relasjoner på nettet? fokuserer på å anvende prinsippene for ansikt til ansikt-nettverk i nettmiljøet.? Forfatterne angir fordelene ved å delta i de mange onlineformatene som er tilgjengelige for deg, for eksempel målgrupper (sentrert rundt en bestemt agenda eller et mål),

treningssamfunn (sentrert rundt felles profesjonelle interesser) og online plattformer som Ryze og Ecademy, hvor du kan lage ditt eget fellesskap basert på interessen du ønsker.? Det jeg verdsatt mest om denne boken, var den trinnvise forklaringen om hvordan å overføre offline-nettverksferdigheter for å skape og utnytte mitt eget? Nettverksnettverk for å gi ekte, konkrete resultater. Forfatterne tar en veldig hender på tilnærming til å oversette de fem nøkkene?

(styrke, troverdighet, mangfold, relevans og nummer) til en praktisk handlingsplan.

Denne publikasjonen viser deg ikke bare hvordan du øker kvaliteten og antallet av tilkoblingene, men viser deg også hvordan du utvikler en online tilstedeværelse som vil bringe tilkoblinger til deg.? Fordi nettverksnettverk har blitt fremtredende som en forretningsbyggaktivitet ganske nylig, Det er ikke mye materiale tilgjengelig på dette emnet. I denne forstand, de?

Fem Keys? er en trailblazer og forfatterne pionerer i en ny og spennende arena.? Det eneste jeg trodde denne e-boken kunne bruke, siden publikasjonen allerede er så rik på praktiske eksempler, var noen konkrete sammenligninger og tilleggspunkter om hvordan man bygger en overbevisende onlineprofil.? Som en liten bedriftseier med begrenset tid og budsjett, har jeg funnet nettverksnettverk for å være en betydelig ressurs for mitt firma.? ?

De fem tastene til å bygge relasjoner på nettet?

har hjulpet meg med å skape en kraftig forretningsmodell som begynner å gi betydelige resultater. Hvis du er villig til å investere tid og krefter i relasjonsbyggingsprosessen, og leter etter en måte å få tak i det enorme potensialet av nettverksnettverk, de fem nøkkene til å bygge relasjoner på nettet? vil ikke skuffe deg.? Jeg gir det en utvetydig 9 av 10.

For mer informasjon om? De fem nøklene til å bygge forretningsforbindelser på nettet.?, Vennligst besøk www.onlinebusinessnetworks.com

Andrea bringer ti års erfaring i gjestfrihet og arrangementer til bordet. Hun er en ivrig networker og grunnleggeren av Eleganza Meetings, Events & amp; Konferanser Inc., et fullservice møte, arrangement og konferanse planleggingsbyrå. Hun er også forfatter av All About Small Biz, et nettsted for småbedriftseiere.
Artikkel kilde: