Forholdsproblemer? Disse unike nettstedene har svaret!

Som du sikkert vet, på nettet er det et hav av informasjon om forhold – og mye av det er rent søppel. Mange selvstendige «kjærlighetsguruer» gjør latterlige løfter som: «Forfør enhver kvinne, hvor som helst i kveld med bevisst teknikk!» eller «Snag and Bag a Millionaire In Under 90 Days!»

Gal.

Så, da RegainYourRelationship.Com ble lansert i 2009 var min hovedoppgave, og fortsetter å være, å gi mine lesere et solidt, praktisk og effektivt råd for å skape vellykkede og sunne relasjoner.

Tilstrekkelig å si, jeg lærer så mye fra mine profesjonelle jevnaldrende, gjør min egen online forskning, og mine lesere. Derfor er en av de beste opplevelsene jeg har, etablering av relasjoner med kolleger som deler mitt mål og lidenskap.

På grunn av det gode arbeidet deres, deres oppriktige ønske om å hjelpe andre, og bare å være kjempebra, vil jeg anbefale deg noen av mine kollegeres nettsteder. Jeg føler at du vil finne sine unike perspektiver og ekspertise veldig gunstig for å hjelpe deg med å berike ditt kjærlighetsliv.

Ok, uten videre, la oss dykke inn:

Fotokreditt: www.Realitychick.com.auwww.RealityChick.com.au Reality Chick er hjerneskildet til to journalister (Pip Harry og Rachel Smith) fra Sydney, Australia. Med den kombinerte opplevelsen gir denne dynamiske duoen eksepsjonell relasjonsrådgivning med sin egen unike stilstilstand, frankhet, humor, humor og oppriktighet.

 

 

The Long Haul Project fotokreditt: TheLongHaulProject.ComThe Long Haul Project oppstått fra det kreative sinnet til sjarmerende, ekteparet Tom og Melissa Dowler. Deres mål er enkelt, men likevel dypt: å reise verden til å intervjue andre ektepar på deres meninger om hva som gjør et moderne ekteskap vellykket. Ikke bare sender Tom og Melissa videoopptak av sine intervjuer online, men de skriver også, blogger og tweeter om deres pågående søken for å oppdage hemmelighetene til et godt ekteskap. Jeg elsker at de tar en spennende, proaktiv tilnærming til å forbedre forholdet deres, og sjenerøst deler svarene de oppdager.

 

Fotokreditt: Luvemorleavem.comLuvemorLeaveem.Com Dette nettstedet har blitt en av mine absolutte favoritter. Laget av Tina Tobin, gir LuvemorLeavem.com mening, dybdegående, sunn fornuftrådgivning om en rekke emner relatert til relasjoner. Blant nettstedets mange funksjoner er: en leserforum, blogg og et videopanel hvor Tina takler emner ikke bare fra sitt perspektiv, men inkluderer også de som tilhører andre pålitelige livstrener. For eksempel, Tina og hennes andre «vloggers» nylig undersøkt temaet om par skal bo sammen før ekteskapet. Sterkt anbefalt!

 

Hvis du har problemer i forholdet ditt, er min oppriktige tro at disse nettstedene er blant de beste ressursene for virkelige løsninger. Etter min mening er deres råd og perspektiver på relasjoner et kutt over resten. Igjen, besøk dem og bestem deg selv hva som setter disse bemerkelsesverdige merkevarene fra hverandre. Jeg tror du vil være glad du gjorde!