Opplev din romantikk på 30 minutter med denne glemte strategien

Dessverre skjer det med hvert par på et tidspunkt. Det som pleide å være tilsynelatende kontinuerlige netter med rød-varm romantikk og lidenskap, har blitt erstattet med verdslige aktiviteter som å planlegge neste dags dagsorden, eller skjule partneren din på grunn av deres iskalde føtter i sengen.

Hva skjedde? Vel, når relasjoner er nye, virker det seksuelle lysten til hverandre uendelig. Til slutt blir et stort vått teppe kalt «liv» kastet på deg.

Før du skjønner det, dine hektiske tidsplaner, karriereforpliktelser, familie, barn, etc. sap nesten hver spontan impuls rett ut av deg.

Så, i stedet for å ta tak i din partner på slutten av dagen, kommer du til Tylenol og kaller det en natt.

Høres kjent ut? Vel den gode nyheten er at du kan få den brannen tilbake i kjærlighetslivet ditt, og du kan gjøre det på omtrent 30 minutter om dagen. Hvordan?

I vår daglige vanvidd til e-post, tekst, tweet og Facebook våre kamerater, er den enkle, romantiske gjerningen LESING til hverandre i sengen nesten blitt en tapt kunst.

Vurder dette, å lese til hverandre i sengen tjener som en fin måte å utdype følelsene av intimitet mellom deg og din partner. Begynn rett før du går begge til sengs. Ta 30 minutter (eller lenger!) For å lese et krydret kapittel ut av en erotisk roman.

Min gjetning er at du vil bli overrasket over hvordan dere begge reagerer! Å lese til hverandre er en utmerket måte å bidra til å glemme dagens omsorg for å sette dere begge i humør for romantikk.

Skjønnheten i denne metoden er at den ikke krever dyre leker eller andre utstyr for å være effektiv. Det krever bare lesemateriell og de to av dere!

Så, hva venter du på? I kveld ta en god bok, krølle opp i sengen med partneren din, og la gnistene fly!

For enda mer ukonvensjonelle tips om hvordan å varme opp ting i soverommet, har Michael Webb, den berømte forholdsforfatteren, skrevet en fantastisk sexbok bare for par. Michael har virkelig inspirert ideer, så vær så snill å sjekke boken hans!