Åtte ting kvinner finner attraktive hos menn

Mange gutter har ikke noen suksess med kvinner fordi de ikke vet at ting kvinner finner attraktive hos menn!
Dette innlegget kommer til å fortelle deg om de åtte viktigste tingene kvinner finner mest attraktive hos menn og hva du bør gjøre for å få dem.

Det første som kvinner finner attraktive hos menn, er høy.

Når en kvinne legger øynene på en mann, er det første han merker, hans høyde, dette er helt instinktivt hos kvinner fordi høye gutter vil få dem til å føle seg trygg og beskyttet, de vil også få dem til å føle seg feminin.
Dette er en av de viktigste tingene som gjør en mann attraktiv for kvinner.

Hvor mye er høy?

Det avhenger av europeiske kvinner; En høy og attraktiv fyr er mellom 175 cm og 220 cm!
Hvis du ikke er høy nok, ikke bekymre deg, det er noen fantastiske måter å øke høyden på.

Blant disse er høye økende sko, kan de legge opp til 5 cm høyde.

Den andre tingen kvinner finner attraktive i menns tillit.

Dette er et veldig vanskelig trekk fordi kvinner ikke kan forklare hva de mener med selvtillit når de blir spurt. de vet bare at det er der i attraktive menn!

Jeg skal fortelle deg hvordan du blir 100% mer trygg på kvinner, for å oppnå dette; du må begynne å ha et selvsikker kroppsspråk.

Når du er med kvinner, se dem rett i øynene, ikke smil mye, ikke snakk mye, og gå og gå litt langsommere.
Det er det; Dette er alt du trenger for å formidle at du er trygg fyr.
Det tredje som kvinner finner attraktive hos menn, ser mannlig ut.

I åttitallet og nittitallet pleide de fleste fyrene å tro at det var feminint og delikat som var attraktivt for kvinner, derfor kunne du se i filmer noen menn gråter og deretter blir kvinner tiltrukket av dem!
Vel, i virkeligheten er dette ikke sant!

Kvinner er tiltrukket av mannlige jenter, menn som ser grov og sterk ut.
Jo mer muskuløs og manlig du ser, jo flere kvinner kommer til å bli tiltrukket av deg.
Derfor er kvinner så mye tiltrukket av gutter som ikke smiler mye, det er fordi når en fyr smiler, vil han se svakere ut!

Den fjerde attraktive ting i en mann har en god sans for humor.

Dette er uten tvil den mest attraktive tingen kvinner finner hos menn. Det er fordi kvinner kjeder seg hele tiden, de leter alltid etter noen til å underholde dem og for å få dem til å ha det bra.
Dessverre er de fleste gutta veldig kjedelig og kjedelig også! Ved å lære hvordan å få kvinner til å le og underholde dem, vil du ikke bare få deg til å virke veldig attraktivt for dem, men du vil også ha en stor suksess med dem hele tiden.

Dessverre er det å lære å bli morsomt med kvinner å trene. Den beste måten å ha en god sans for humor og å underholde kvinner er å begynne å henge rundt morsomme gutter og å begynne å lese og lytte til morsom litteratur.

Den femte tingen som kvinner finner attraktive hos menn, har fine klær og sko.
Jeg har allerede forklart dette i et tidligere innlegg, kvinner som menn som bærer designer klær og sko.
De fleste menn vil ikke tro på denne ideen fordi de ble lært at kvinner verdsatt personlighet mer enn utseende, men sannheten er at kvinner verdsetter begge, og hvis du mangler en av dem, vil du bare bli ubrukelig for dem.
Mitt råd til deg er å begynne å ta vare på klærne dine og bare kjøpe flotte og flotte antrekk.
Nå, la meg fortelle deg litt om sko.

De fleste menn tror at sko ikke er så viktig, men fra min erfaring og fra hvilke kvinner som har fortalt meg, å ha gode sko er ikke bare et synonym for å være en flott fyr, men det er også et synonym for å ha kontroll over livet ditt.

Fordi en mann som vil polere og ha på seg gode sko før du går ut, er det absolutt en mann som er verdt å vite.
Og stol på meg, kvinner elsker gutter som er i kontroll.

  • Den sjette ting har grenser.
  • Vet du hvilke grenser er?

Grenser er grensene dine, grenser betyr de tingene du ikke vil tolerere fra en kvinne.
Mange gutter ville tro at hvis de stopper en kvinne fra å skade dem eller være respektløs eller grusom mot dem, kommer kvinnen seg til å bli sint og vil forlate dem!
Dette er ikke sant, kvinner elsker gutter som har sterke grenser, og de vil teste deg for å se om grensene dine er ekte eller bare dekorasjoner!

Ta en penn og papir og begynn å tenke på de tingene du ikke vil ha kvinner til å gjøre, så bare begynn å respektere deg selv nok til å stoppe kvinner fra å gjøre disse tingene til deg.

Slik utvikler vi sterke grenser som ikke bare er attraktive for kvinner, men vil også øke selvtillit og selvrespekt.
Den syvende tingen som kvinner finner attraktive hos menn, lukter godt.

Hvis du tror at kvinner er interessert i bare din personlighet, så har du sikkert svært få suksesser med dem.
Selv om noen dårlige jenter får resultater med kvinner, betyr dette ikke at du bør forsømme ditt utseende, faktisk hvis disse karene begynte å bry seg litt om deres utseende, vil de multiplisere ly deres suksesser med kvinner av tusenvis!

Slik ser det ut til kvinner, og en av de viktigste tingene du må fokusere på er lukten din.
Det kommer til å fortelle mye om din personlighet og din hygiene, og det er også en veldig sterk indikator på dine seksuelle lyster.

Når du tar godt vare på deg selv og du lukter fint, er det et tegn på at du er seksuelt oppmerksom og at du er i stand til å tilfredsstille din partner.

Stol på meg, dette kan høres rart, men det er sannheten, bare tenk på alle de store romantiske mennene og elskere som eksisterte, de brydde seg mye om lukten og deres utseende.
Og den åttende tingen kvinner finner attraktive hos menn, har mål.

Dette er definitivt den nest mest attraktive tingen kvinner ønsker og ønsker hos menn.

Du kan tenke at denne funksjonen ikke kan være åpenbar for kvinner, men realiteten er at kvinner kommer til å oppdage raskt om du har ambisjoner og mål i livet ditt, eller hvis du er uklart om hva du gjør!

For oss er kvinner som har flotte bryst og hyggelige, veldig attraktive, men for kvinner, gutter som ser bra ut, har et sunt selvtillit og personlighet, og å oppnå ting i livet er ikke bare attraktive, de er fascinerende .
Hvis du vil bli mer attraktiv for kvinner, må du begynne å tenke på dine mål og dine fremtidige ambisjoner.
Jeg anbefaler at du får deg en kopi av Brian Tracys program «mål!», Det er en av de beste kildene til inspirasjon når det gjelder å oppnå suksess og være en svært vellykket mann.