Chat opp linjer – toppene og også fallgruvene

Når det var noen årlig konkurranse om det verste snakkesettet, kunne konkurransen være hard. Åpenbart er chatte sponsoren virkelig et osteaktig og ofte ærlig absurd forsøk på humor, som hovedsakelig brukes til å være en isbryter. Men vil de noen gang virkelig fungere?

Historien indikerer at de gjør det – til slutt fortsetter chat-linjene, og ofte blir kun ord og handlinger som er effektive gjentatt gjennom historien. Å ha en chat sponsor, det aller beste du mest sannsynlig kan forvente er, er virkelig synd å leve på forsøket på humor som fører til en ekte samtale. Jeg tviler på en hvilken som helst dame, etter å ha hørt «få kappen, du har trukket!», Har noen gang virkelig deltatt i garderoben i en frenet tilstand av forventning.

Chat-sponsoren brukes hovedsakelig når personen som bruker det, søker etter kortvarig fling, med mange chat-linjer skreddersydd for å matche dette nøyaktig. Linjer for eksempel «Den eneste virkelige faktoren jeg vil ønske mellom forholdet vårt er Latex!» Og «Skru meg hvis jeg har feil, men du må klemme meg, ikke?» Inch gjør ikke til slutt et hint i et ønske om å ha langsiktig engasjement! Men selv menn som vil ha en langsiktig forpliktelse, leaner seg mot ideen om å snakke opp linjer hver eneste gang, og tro på dem er den ultimate isbryteren.

Hva er toppene og også fallgruvene med å bruke chat-linjer? Vel, toppene er par og mellom. Kanskje du vil finne den viktigste en dame på planeten som ikke har hørt din unike favorittlinje før, og hun blir smigret og moret. Mye mer sannsynlig, vil noen dame, etter å ha hørt en opptatt chatsponsor, bare forlate. Fallgruvene er mye mer sannsynlige, så når vi kan – her er en ny ide! – hvorfor begynner du ikke med en enkel «hei?»