Er Du Slå Av?:videonettprat

Har du noen gang fange henne lukke øynene for lengre perioder av gangen under sex? Tror du det er normalt? Ærlig talt, hva tror du kommer gjennom tankene hennes? Godt kroppsspråk lyver ikke og hvis hun lukker øynene hennes, hun er i utgangspunktet prøver å fortrenge det faktum at du er en slå seg av. Undesirability er ikke noe du er født med. Du må utvikle seg over tid, og det er vanskelig å bli kvitt. Blir en tur på ikke å bety at du må oser velstand. Det betyr bare at du må bli fristende. Hvis alt dette er for forvirrende for deg, la oss starte med begynnelsen. Identifisere hva som kan gjøre deg slå av. Følgende er en liste over ting du kan gjøre eller si noe som gjør deg uønsket.

raping
promper
tygge dine negler
blir billig
urealistiske forventninger i sengen
mamma eller daddys gutt
mangel på folkeskikk
usikre
skryte for mye
suge opp
underdanig
vulgære
å sammenligne henne med din ex
for macho
for beta
tigging
dårlig hygiene
dårlig kisser
røyking
å bruke for mye tid med teknologi
ambitionless
negativitet
liggende
ser for mye porno

Guttene og jeg på SeductionWar sette hodene våre sammen for å utveksle noen solide løsninger for å forbedre din ønskeligheten og gjøre deg til et forlokkende mann. Først av. Det går uten å nevne at hvis du har noen av de nevnte plagsom egenskaper du har for å bli kvitt dem. Jo før jo bedre. Som faktisk ikke engang bry dating eller prøver å rattet til du torpedo alle de ovennevnte slaw feil. Det kan ta måneder å sortere ut dine problemer, men minst vil du være fremme i riktig retning. Å investere i deg selv er aldri bortkastet tid.

Prøv å tilpasse noen eller alle av de følgende;

POSITIV PYGMALION TENKER: Din positive handlinger mot henne, påvirker hennes tro om deg, noe som fører til positive handlinger mot deg, for å forsterke den positive overbevisninger om deg selv ved til slutt å påvirke deg til mer positive handlinger.

A. T. A. C.: ANALYSERE= Nøye analysere alle fakta bak det som har blitt sagt eller gjort før den reagerer. Ikke bestemme eller gjøre noe i varmen for øyeblikket. TROR= Tenke gjennom alle dine valg. ACT= Med forsiktighet veie dine ord KOMMUNISERE= Med emosjonell intelligens.

MESTRE DIN HUMOR: Den perfekte balansen mellom prøver for hardt for å få henne til å le, og ikke har noe sans for humor er vanskeligere å oppnå for noen. Men du må prøve å være morsom fordi kvinner absolutt elsker en komisk mann.

SELV-KJÆRLIGHET: Hvis du lære å elske deg selv, den energien som du gir ut, vil være uimotståelig.

SUNN-EMULERING: Om det er en sofistikert filantrop eller din favoritt skuespiller, studere hvordan de fungerer og prøve å etterligne dem til det beste av dine evner.
PRAKSIS EMPATI: Sett deg selv i den andre personer sko i et forsøk på å se hvorfor de mener den måten de føler eller handler på den måten de opptrer. Utover å forsøke å forstå den andre personen, empati handler om å dele sine følelser, slik at de virkelig ser du bryr deg.

VÆRE spennende OG LIDENSKAPELIG: jeg er ikke bare snakker om å stimulere hennes g-punkt eller være lidenskapelig i seng. Jeg henviser til å bli en stimulerende samtalepartner og føler lidenskapelig om livet.

Det finnes dusinvis av andre gode handlinger og kvaliteter som vil gjøre deg ønskelig. Men start med dem. De er kjernen handlinger for å oppnå et mer forførende deg. Hvis du ønsker å ha symbiotical perennity med din partner, passivitet er ikke et alternativ. Ingen diett, piller, gimmicker eller eksotiske slange olje kan gjøre feil du en bedre deg. Det hele starter med at kilo og en bit av masse du har mellom ørene at du ringer en hjerne. Finne en ambisjon om å endre dypt inne i deg og vise henne hvorfor hun gjort et klokt valg ved å velge deg. Hvis du gjør så, neste gang, hun kan åpne øynene hennes under sex