Funksjonshemminger og sykdommer som holder sex unna:videonettprat

Kjønn er et grunnleggende behov i mennesket. Dens oppfyllelse innebærer i hovedsak beredskap og evne par for å møte de kravene som trengs for å utføre denne kjærligheten handle. Men så, vår helse i stor grad varierer, og noen mennesker er uheldig å ha sykdom som forårsaker dem til å mislike eller unngå sex. Det er enten de har ingen andre valg, men for å unngå det, eller deres kropp er ikke i stand til å opprettholde energi til å utføre det. Her er de sykdommene som fører til sex for å gå unna.

Skader i rygg/Rygg problemer

 

Tilbake støtter all menneskelig aktivitet og når det er nedsatt, sjansene er at hele kroppen har til å kompensere og redusere fullt operativt. Sex er ansett som en høy aktivitet, og selv friske mennesker føler deg sliten etter å gjøre det. Hvis en ryggskade er til stede, sex er ikke bare en vanskelig aktivitet å gjøre, men en smertefull også.

Diabetiker neuropathy

på grunn av nerve skade forbundet med sykdommen, erektil dysfunksjon hos menn og vaginal tørrhet i kvinner oppstår. Med disse tilfeller, par er gitt en hard tid til å utføre seksuelle handlinger. Erektil dysfunksjon er manglende evne til penis for å holde ereksjon lenge nok til å gi en tilfredsstillende seksuell opplevelse, ikke bare til sin partner, men også til seg selv. Vaginal tørrhet forårsaker irritasjon til vaginal vegger av kvinnene og setter kvinner på risikoen for skader og traumer til vaginal veggen. Tørrhet også redusert følelse i sex. Diabetiker neuropathy ikke bare påvirker ereksjon, men kan også føre til for tidlig utløsning for menn. Myocardial infarction

Myocardial infarction (MI) er død av hjerte muskel vev på grunn av mangel på oksygen levere det. Med for mye aktivitet, hjertet krever mer oksygen og dermed gjør mer hjertet musklene svekkes og dør. Husk at sex er ansett som en anstrengende aktivitet og utfører det kan være skadelig for en persons helse, spesielt når han har MI. Faktisk, alle hjerte-og karsykdommer krever en person for å unngå å ha sex spesielt i tider når hjertet har allerede hatt for mye arbeid. Personer med MI er faktisk lov å ha sex når de har møtt et sett med kvalifikasjoner for dem å bli ansett som trygt nok til å trene. Men tanken på å ha et hjerteinfarkt kan gjøre personen altfor engstelig til å selv prøve å ha sex.

Hypogonadisme

Stasjonen for sex er styrt av hormoner som kroppen skiller ut. Hormonene skilles ut av testiklene hos menn og eggstokkene hos kvinner. Når disse hormonene blir mangelfull eller fraværende, de skaper reaksjoner til person å ha lav hensyn til kjønn. De vanligste årsakene til hypogadism er faktisk genetiske lidelser, slik at en person kan forutsi noe om at sex er ikke mulig når en person har slike lidelser.

Kolostomi Personer med kolostomi er ikke lett identifiseres fra et publikum fordi deres funksjonshemming er skjult under klærne. Men intime situasjoner som innebærer avkledning og eksponere sine private deler føre dem til å være engstelig fordi dette vil føre til oppdagelse av sin sykdom. Folk har en tendens til å avvike fra ting som ikke er normal eller vanlig. Sex er en veldig intim ting for dem, og engasjere seg i det er behov for full tillit og samarbeid fra dem til deres partnere.

Dyspareunia

Sex bør være en hyggelig handling, men når det smertefulle folk prøver å unngå det. Dyspareunia er faktisk forekomst av smerter i prosessen med samleie. Det er mange grunner for at dette skal skje, men mesteparten av tiden det er kvinner som opplever denne typen sykdom. Tilnærming til behandling av denne er avhengig av den faktor som forårsaker det, som vaginal tørrhet. Du kan prøve å bruke vannbasert glidemiddel. Men så hvis smøremidler ikke synes å fungere, må du søke medisinsk oppmerksomhet og legen din vil gi deg riktige medisiner til c ure det.

Enterocele/Rectocele

For to personer for å ha sex, skjeden har en åpning som er stort nok til å romme penis partneren hennes. Men i tilfelle av en Enterocele (prolaps av tynntarmen til vagina) eller Rectocele (protrusion av endetarmen til vagina), skjeden vil ikke være i stand til å imøtekomme penis fordi åpningen har allerede blitt redusert i størrelse med prolaps. Noen ganger, svulmende av området kan ikke være for omfattende til å hindre inngangen til penis, men da det vil gi ubehag for kvinnen. I slutten, frustrasjon kan oppstå og blokkere par til å engasjere seg i sex. Hva dette paret bør vite er at denne sykdommen kan faktisk bli kurert de bare nødt til å møte deres lege og spurte om det.

Epilepsi

Epilepsi er forekomsten av episoder av ufrivillig beslag som faktisk er et produkt av nevrologisk lidelse. Angrep oppstå uforutsigbar og en person med epilepsi kan finne seg selv avstand fra folk fordi de er redd for å ha et angrep på et sted hvor folk kan se dem. I tillegg til dette angst for at de føler at sykdommen fører også en rekke andre sykdommer som gjør sex en uønsket ting å gjøre. En studie som faktisk er uttalt at kvinner som har epilepsi erfaring dyspareunia, vaginismus (smertefulle tremors av spasmer av vaginal veggen under sex) og vaginal tørrhet. Men så lyst på sex er fortsatt der, men den angst og ubehag som sex bringer dem i de viktigste inhibitng faktor som tvang dem fra å gjøre det.

Vaginismus

Skjeden har mye muskler i det, og de er faktisk innebærer i et samleie mesteparten av tiden. En viktig muskel er blæren muskler, men når denne muskelen er for følsom til vaginal penetrasjon, det gjør samleie vanskelig eller umulig å gjøre. Vaginismus er en ufrivillig refleks svar i skjeden og kvinner ikke kan kontrollere det. Akkurat som i dyspareunia, behandling avhenger også av årsaken til denne tilstanden. Hva du bør huske på er at du skal ikke tvinge det og søke medisinsk råd, slik at riktig behandling vil bli gitt.

Peyronies sykdom

Huden rundt penis består av elastisk organer som strekker seg og kontrakter når situasjonen krever det til. Men når et arr eller såret har trengt inn i penis, dette elastisk kroppen er ikke så elastisk lenger, og det vil føre til at penis til kurven når det er reist. Denne sykdommen kan ikke være for alvorlig til å forårsake for mye ubehag i den seksuelle avdelingen, men når omfanget av kurvatur gjør det umulig for penis inn i skjeden, er det da hindrer sex. Men da denne sykdommen kan utvikle seg uten noen kjent årsak. Behandling av denne sykdommen er allerede kjent og personer som lider av denne tilstanden trenger ikke å bekymre deg.

Priaprism

Penis setter opp når det er aktivert med libido. Libido øker blodtilførselen til penis, og deretter øker sin størrelse i diameter og lengde. Normalt, vil den gå tilbake til sin avslappede tilstand etter samleie. Men i priaprism, penis ikke slappe av og være reist for lange timer. Denne tilstanden kan ha blitt forårsaket av plugging av blodårene som renne blod ut av penis. Å ha din penis reist for en lengre periode kan være ønskelig for menn, men du bør huske på at stasis av blod vil forårsake blodpropp i dette området. Når dette skjer, blodstrøm vil bli hindret, og det vil føre til at en del av kroppen din til å bli kvalt, og til slutt dø. Du ville ikke ha det, ikke sant?