Gjøre Svart og Hvit Relasjoner Arbeid?:videonettprat

Hva er svart og hvit forhold?

Når kjærlighet er i luften, blir svart eller hvit spiller ingen betydning. Elsker streik hvem som helst, og når den slår til, er det bare følelsen av at saker som er den varm, gjerne følelse i ditt hjerte. Svart og hvit relasjoner er ikke noe nytt i dag, og jeg er glad for å være vitne til flere og flere par å elske og bli elsket av sine ønsker. Det er sosialt akseptabelt for hvite kvinner og svarte menn skal elske hverandre.

Spenningen er hva disse par søker i sitt liv. Deres kjærlighet for hverandre strekker seg utover fysiske lyster, og innebærer høy grad av takknemlighet til karakter og kjemi som de har mellom seg. Svart og hvit forhold er på ingen måte kjedelig. Disse par inspirere andre til å være tilstrekkelig åpent sinn til å gjøre det riktige valget når det kommer til kjærlighet. Mot til å avvike vil alltid bli belønnet og egenart som disse par søker er en symbolsk figur for fri kjærlighet.

Å tiltrekke seg en person fra en annen rase kan utgjøre for å være utfordrende, men når du har skrevet inn rasemessige forhold, lykke og følelse av å være velsignet som følger gjøre alle dine anstrengelser verdt.
Hvordan er svart og hvit relasjoner skje?

Husk alltid på at kjærlighet er ikke noe som du kan velge eller etterspørsel. Kjærlighet er en inspirasjon og motivasjon til å bedre oss og for oss å bo på våre topp tilstand. Kjærlighet er en velsignelse at vi ikke bør nøle med å dele uavhengig av hvem som helst, når som helst hvor som helst, eller når som helst.

Når det er sagt så er det ikke lett å gifte seg, eller se noen som ikke er av ditt løp, når man tar i betraktning de utfordringer som dine nærmeste venner eller slektninger vil utgjøre for deg. Det er særlig mer utfordrende å gjøre det i noen land i forhold til andre. Det er ikke lett å gjøre så hvis du bor i et hvitt område på grunn av det faktum at naboene er trolig rasistisk.

 

Ved å si at, jeg mener ikke at de er dårlige mennesker.

Det er bare at når det kommer til svart og hvitt relasjoner, de kan være din primære hinder å overvinne, fordi det du gjør ikke passer i deres filosofi. Men dette problemet vil sannsynligvis ikke eksisterer hvis du bor i et multi-etnisk-området på grunn av den kulturen som allerede eksisterte det.

Hvis du er den typen mennesker som bekymrer seg over hvordan andre tenker om deg, eller du er ikke typen som kunne ta de kalde øynene av det offentlige, så rasemessige forhold er ikke for deg. Selvfølgelig, folk kan ikke angripe deg ansikt til ansikt, de kan selv sette på en «fin maske» når de snakker til deg. Men du vet i hjertet at de snakker dårlig om ditt forhold bak ryggen din.

Men hvis du skulle falle for en person hyggelig person som er av annen rase, hva ville du gjøre da? Mitt råd til deg er å følge ditt hjerte. Det er et ordtak, «Love is blind», og jeg tror at dette utsagnet er sant. Det triste er at selv med alle de psykologiske fremskritt i verden, rasemessige forhold er fortsatt sett på av det offentlige med kalde øyne. Dette er en utfordring som interracial par er bundet til ansikt. Det finnes ingen rolle hvor du er optimistisk. Så, du må være mentalt forberedt til å forstå de utfordringene som følger.

Slutte å se med dine øyne, men oppdage med ditt hjerte. Begynne et forhold med en gratis sinn og åpent hjerte. Ikke la verden få innflytelse på det som kan være den mest viktig avgjørelse i livet. Uavhengig av om du er en svart og hvit, når romantikk og kjærlighet er i spørsmålet, hva resten av verden mener spiller ingen betydning i det hele tatt.