Kan jeg Prøve og Få Min Ex-Kjæreste Tilbake:videonettprat

Stort spørsmål. «Skal jeg prøve å få min ex-kjæreste tilbake?» Du må lene deg tilbake og virkelig tenke, tenke ærlig om dette. Hvorfor ble du tiltrukket av ham i første omgang? Hvilke kvaliteter dro deg til ham? Hvor fornøyd var du EGENTLIG? Svarene på disse emnene nedenfor kan hjelpe deg med å bestemme «Må jeg prøve og tilbake med min ex kjæreste».

Hvordan gjorde han behandler deg? Var han omtenksom? Gjorde han ta en stede, uansett størrelse, uten grunn? Gjorde han støtte deres visjoner, dine drømmer? Gjorde han ligge rundt mens du gjorde alt, inkludert å gjøre beslutninger om hvor du skal spise, hva du skal spise, hva du skal ha… listen kan gå av og på. Se, du ikke er på jakt etter «Mr. Perfect» fordi han ikke eksisterer, men du fortjener en mann som respekterer deg.

Respekt. Gjør han respekterer andre mennesker i sitt liv, spesielt hans foreldre? Hvordan han handler med andre mennesker som er nær til ham vil gi deg en innsikt i hvordan han vil behandle deg i fremtiden. Hvis det er mye strid i familien, være skeptisk. Hvis han ikke kan ærlig talt sitte ned og håndtere problemer med dem, hvordan tror du at han kommer til å håndtere strid med deg?

Arbeidsmoral.

Mange mennesker har mistet jobbene sine i denne økonomiske nedgangen. Så hvis han mistet sin, er han på jakt etter en ny en, eller liggende rundt hele dagen? Depresjon etter å ha mistet jobben din er normal, men å være lat er en annen. Hvis han fortsatt har jobben sin, er det en dead-end jobb? Er han selv prøver å følge sine drømmer, eller har han gitt opp? Hvis han jobber to jobber, eller jobber og går på skole, gi ham den fordelen av tvil…han prøver.

Matlaging. Kan han? Gjør han brenne selv toast? Hvis han er ikke engang prøver å finne ut hvordan å gjøre noe som matlaging, hvor mye hjelp vil han være i andre områder rundt huset? Du ønsker ikke å påføre deg selv med noen som forventer at du skal gjøre alt.

Penger. Har han noen?

Jeg mener ikke millionær type, men kan han forvalte pengene han gjør? Beløpet ikke saken så mye som om han bruker mer enn han gjør. Hvis han kan håndtere pengene sine nå, det lover godt for fremtiden. Men husk å være ærlig med deg selv og din ex kjæreste før du prøver å få tilbake sammen.

Drømmer. Nei, ikke de som er snill, men han drømmer om hva han vil i livet, hva han ønsker å gjøre med sitt liv. Er han fast, og som standard, fornøyd der han er? Ønsker han å flytte eller ville vurdere det? Gjør han støtte dine drømmer? Disse spørsmålene må besvares før du prøver og få tilbake sammen med din ex kjæreste.

Ta et skritt tilbake og tenke. Vi vet alle at det er ingen som er perfekte. Men er din ex kjæreste nær til hva du mener perfekt? To av dere forelsket før for en grunn. Er disse grunnene er fortsatt gyldig? Ta tid til å tenke. Snakk med venner og familie og få deres innspill. I slutten, er opp til deg om du «prøve og få min ex-kjæreste tilbake».