Syk av forholdsdrama? Følg de 10 budene for en lykkeligere union

Du er bare lei opp. Den konstante krangling. De passive aggressive kommentarene. Den uendelige kritikk.

Hvis du føler at du har et dramafritt forhold, er bare et eventyr, tenk igjen. Ja, hvert forhold vil ha sin andel av oppturer og nedturer, men det er mulig å ha flere fjellhøyder enn daloverganger.

Følgende er 10 bud par må følge som vil bane vei for mer kjærlige, sunne og harmoniske forhold:

10. Commandment – Lær kunsten å aktiv lytte. Vi må lære å snakke med hverandre, i stedet for å snakke med hverandre. Ta deg tid til å virkelig fokusere på hva partneren din prøver å uttrykke når hun snakker med deg. Aktiv lytting kan gjøre underverker for å unngå misforståelser og forvirring.
9. Budskap – Gjøre å bruke kvalitetstid sammen en prioritet. Det er et faktum at vi alle er veldig opptatt mennesker. Men hvis våre relasjoner er viktige for oss, må vi tilbringe tid sammen. Ofte er det ikke så vanskelig som vi tror. For eksempel, godta å spise middag sammen uten forstyrrelser som fjernsyn eller smarttelefon. Hvis du er tidlig fugler, sjekk ut denne gode artikkelen om hvordan du bruker kvalitetstid sammen i morgen fra The Nest.com.

8. Commandment – Støt hverandre. Ingenting føles ganske som å kjenne din partner «har fått ryggen din.» Denne sikkerheten bidrar til å gi drivstoff til våre ambisjoner, og gir oss ekstra motivasjon. På samme måte kan ikke vår partneres støtte bokstavelig talt ta vinden ut av seilene våre. Vi må føle at våre partnere tror på oss og er i vårt hjørne.
7. budskap – Se på ordene dine. Våre ord har kraft. Vi kan bruke dem til å oppmuntre og bygge opp, eller motvirke og rive ned. I våre relasjoner må vi bestemme hvordan vi bruker tungenes kraft. La oss velge klokt.
6. budskap – tilgi. Vi må huske at vi er alle mennesker. Du skru opp, jeg skruer opp, og våre samarbeidspartnere skru opp. Å lære å være mer tilgivende og slippe av grudges unngår ikke bare våre relasjoner, men frigør oss også som individer.

5-bud – Vær takknemlig. Vi ønsker alle å bli verdsatt. La våre partnere vite hvor mye vi setter pris på dem, har utrolig gjenopprettende effekter på et forhold. Faktisk var et helt innlegg dedikert til de nesten magiske kreftene til ordene takk.

Fjerde bud – Si hva du mener, mener hva du sier. Det står klart, men vi kan ikke lese hverandres sinn. Vi må forsøke å gi uttrykk for våre venner nøyaktig hva vi mener med klarhet. Å gjøre det kan forhindre mye konflikt og forvirring.
3. Commandment – Ikke prøv å endre din kompis. Eldre kjærlighet handler om fullstendig aksept. Å forsøke å forandre et annet menneske er ubrukelig og motproduktiv. Ingenting positivt kan oppnås Nok sagt.

2. Commandment – Kontroller emosjonell bagasje fra tidligere relasjoner på døren. For mange av oss har en tendens til å holde våre partnere ansvarlige for feilene til en eks. Dette er den følelsesmessige ekvivalenten av å sende en uskyldig person til fengsel. Det er så urettferdig, og ofte dømmer et forhold til fiasko.

Første bud – Vær ansvarlig for din egen lykke. Til tross for hva mange romantiske filmer forteller oss, må sann lykke stamme fra hver eneste av oss. Jo raskere vi fjerner den fremtredende romantiske myten om at en annen person noen hvordan «fullfører oss,» jo sunnere våre forhold vil være. Å være komfortabel i din egen hud og å elske hvem du ser i speilet, er det mest avgjørende skrittet i å skape et sunt forhold til et annet menneske.

Selvfølgelig er forhold så komplekse som de involverte. Men bunnlinjen er at folk som nyter de lykkeligste forholdene pleier å følge disse viktige budene. De er viktige ingredienser for å skape det tilfredsstillende (og dramafrie!) Forholdet du fortjener.

Hva vil du si er det 11. budet for et lykkeligere forhold? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.